- 24 آذر 1404 دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاون وزارت بهداشت برای رفع موانع حقوقی و توسعهای
- 24 آذر 1404 طرحهای بزرگ بیمارستانی گیلان روی میز معاون درمان وزارت بهداشت
- 23 آذر 1404 دیدار نماینده مردم صومعهسرا و نماینده معین بندرانزلی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 22 آذر 1404 راهنمای جامع انتخاب و استفاده از ماسک برای مقابله با آلودگی هوا
بیست و مین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و سیزدهمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و مین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و سیزدهمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1404در تاریخ 1404/09/17با حضور رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان، رئیس کمیته ، اعضای اصلی کمیته(نمایندگان دستگاههای برون بخشی: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، سازمان جهاد کشاورزی استان، موسسه تحقیقات برنج کشور و درون بخشی: مدیر سلامت محیط و کار، مدیر نظارت برفرآورده های موادغذایی، کارشناس سلامت محیط،کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان ) برگزار گردید. این جلسه که با محوریت بررسی درخواست اعتبار مالی برای اجرای برنامه ایمنی برنج (RSP) در شهرستانهای رشت و خمام برای نمونه های برنج و آزمایشات لازم تشکیل گردیده بود به مواردی منجمله: گزارشی مختصر از فرایند اجرای برنامه و گزارشی از تاریخچه طرح 8 محصول کشاورزی (پرتقال) در استان گیلان، ارسال نمونه های اخذ شده برنج از سوی معاونت غذا و دارو به آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان برای آزمایش، تدوین شرح جدول درخواست تامین اعتبار مالی برای آزمایشات نمونه های اخذ شده برنج از 8 پهنه انتخابی شهرستانهای رشت و خمام بصورت ریز عملیات و به تناسب آن اعتبار مورد نیاز، اجرای برنامه ایمنی برنج با توجه به استاندارد ها و دستورالعمل ها و اسناد بالا دستی، تشکیل جلسات متعدد با عوامل مرتبط به ویژه ترویج جهاد کشاورزی و غیره، برنامه توسعه و ارتقاء، تکمیل برنامه و بازدیدهای میدانی از پهنه هایی که بازرسی نشده است، تشکیل جلسات فنی برای بررسی آزمایشات خاک، ارسال اطلاعات و تحقیقات انجام گرفته در مورد خاک توسط موسسه تحقیقات برنج و ارایه گزارش در جلسه آتی، اقتصاد سلامت، اعتبارسنجی برنامه، تعداد نمونه هایی برداشت شده حدوداً 200 نمونه برنج سفید، سرطانها، شرایط نگهداری نمونه های برنج، نحوه استفاده از سموم و کودهای شیمیایی توسط کشاورزی، محرمانه بودن اطلاعات، پیشگیری و کنترل و کاهش آلودگی در محصولات کشاورزی (برنج)، کاهش درصد سموم دفع آفات نباتی، نیترات و فلزات سنگین در برنج، الگو برداری از برنامه ایمنی سلامت آب آشامیدنی، آلودگی زیست محیطی استان، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، ارتقای سلامت مردم استان و جامعه، تدوین شیوه نامه فراخوان حمایت از برنامه های بین بخشی سلامت محور در سطح استان با در نظر گرفتن برنامه ایمنی برنج(RSP)، تامین و اختصاص اعتبار مالی برای اجرای برنامه، نقش همکاری های درون و برون بین بخشی درارتقای سلامت محصولات کشاورزی، عوامل تاثیر گذار در سلامت(SDH)،وغیره بحث، تبادل نظر ومصوباتی تصویب گردید.
